Shihan Szabó Tamás (MKSZ alelnök, MKKSZ elnök, SHSZ elnök) gondolatai a Jubileumi Magyar bajnokság után.

Shihan Szabó Tamás (MKSZ alelnök, MKKSZ elnök, SHSZ elnök) gondolatai a Jubileumi Magyar bajnokság után.

A Magyar Kyokushin Karate Szervezet nevében köszönöm, mindazoknak, akik anyagi és erkölcsi támogatásukkal segítették a Magyar Kyokushin Karate 50 éves évfordulója alkalmából megrendezett Magyar Bajnokságot.

Elsősorban köszönöm Sensei Tokaji Norbertnek és a Kyo Hungária Sportegyesület tagjainak, akik vállalták a rendezvény lebonyolítását, és ezúttal is lelkiismeretesen helyt álltak.

Köszönöm a szervezőbizottság tagjainak munkáját, akik szintén hozzájárultak a verseny sikeres megrendezéséhez.

Nagy öröm volt számunkra, hogy a Magyar Kyokushin alapítója Shihan Mészáros Attila elfogadta meghívásunkat, és részvételével emelte a verseny színvonalát. Jelen voltak nemzetközi mesterek is, úgymint Shihan Howard Collins, Shihan Koen Scharrenberg, Shihan Remigiusz Karpinski, Shihan Milan Garasics, Shihan Anca Wallmen, Sensei Markovics János.

Köszönöm a megjelent vezetők, Dr. Mészáros János és Dr. Simicskó István támogatását.

Köszönöm azoknak a hazai knock down szervezeteknek, akik megjelentek, versenyzőket delegáltak a versenyre, ezzel is támogatva a rendezvényt.

Külön öröm, volt olyan sikeres versenyzőket elismerni, akik az elmúlt 50 évben eredményesen szerepeltek kontinens viadalokon, világbajnokságokon ezzel is öregbítve a Magyar Kyokushin hírnevét.

Örülök, hogy ott lehettem veletek, hogy újra találkozhattunk, hogy ismét megtöltöttük a debreceni Oláh Gábor utcai sportcsarnokot.

Osu!

Vélemény, hozzászólás?