SHINKYOKUSHIN MARTIAL ARTS FEDERATION HUNGARY

shinkyokushin

Harcművész Szövetség

Progresszió, fejlődés és változás SOSAI MASUTATSU OYAMA, a Kyokushin karate alapítójának nyomdokain haladva, a valódi BUDO szellemiségére alapozva.

hírek, események

shinkyokushin

WORLD KARATE ORGANIZATION SHINKYOKUSHINKAI (WKO), az IKO2 világszervezet jogutódjaként, az elnök, SHIHAN KENJI MIDORI egykori Kyokushin világbajnok vezetésével jött létre 2003-ban.

A névváltoztatással egy hosszas jogi procedúra végére szerettek volna pontot tenni az alapítók abból a célból, hogy új lappal indulhassanak egy minden eddiginél erősebb Kyokushin világszervezet felépítésének irányába.

A szervezet elsők között vállalta fel…

shinkyokushin harcművész szövetségről

A Shinkyokushin Harcművész Szövetséget 2012-ben 12 klub alapította.

Meglakolásától 2017-ig az szervezet vezetője Shihan Dr. Karmazin Görgy 5. danos mester. Tragikus hirtelenséggel hunyt el 2017-ben.

Az SHSZ-t jelenleg 42 egyesület és 1600 tag alkotja. Egyesületeink az egész ország területén működnek és oktatják a Kyokushin karatét.

Versenyzőink szép sikereket érnek el országos bajnokságokon és nemzetközi versenyeken, Európa bajnokságokon.

Az SHSZ küldetése természetesen túlmutat a versenyzésen, egy egész életen át kíséri azokat akik a kyokushin útjára lépnek.

Egyesületünk küldetése, hogy tagjai számára lehetőséget teremtsen az emberi képességek kibontakoztatására, a fizikai, mentális, érzelmi egység megteremtésével, a folyamatos megújulás és fejlődés igényével.

Fontos számunkra, hogy nyitottsággal, alázattal, figyelemmel éljünk, minőségi forrásból a harcművészet szakmaiságával gyakoroljunk, hogy teljes emberré váljunk a közösség és önmagunk hasznára.

csatlakozz egyesületeinkhez

SHSZ kiemelt versenyzői

facebook videók